Dag 1 6-3-2025
6 maart 2025 - Amsterdam, Nederland
Nieuw avontuur in Israel
Vandaag 6-3-2025 mag ik weer voor 19 dagen naar Israël om dienstbaar te zijn aan Gods volk ISRAËL. Ik mag me inzetten bij de IDF ( Israëli Defense Forces) op militaire basis ergens in Israël. Waar dit is weet ik nog niet, dit wordt zondag bekend.
- Bij aankomst op Ben Gurion wordt je weer herinnert aan de gruwelijke daden van 7-10-2023 en het feit waarom er steun nodig is voor het volk Israël, fors van de tot nu toe nog gegijzelde mensen door Hamas, en een aparte plaats waar knuffels liggen voor de kinderen die nog in handen zijn van Hamas

Vanmiddag aangekomen lokale tijd 16:30, met de trein van Ben Gurion naar Tel Aviv en toen laatste stukje met de vertrouwde step naar Hostel 180, na ingecheckt te hebben, rondje boulevard gedaan en toen maar wat gaan eten bij de lokale shoarma boer.
Hierna nog een ijsje gehaald bij voor mij het lekkerste ijs wat ik tot nu toe heb beproeft OTELLO , dit is echt geweldig pure smaken

Je vrouw:6 maart 2025Dit wordt weer een mooi avontuur voor in de boeken voor je .. geniet ervan!!